Full bergvliet

Details

Adres:
Salesdreef 2
Postcode:
4904 SW
Plaats:
Oosterhout
Regio:
Noord-Brabant
Telefoon:
076-5795666
E-mail:
contact@landgoedbergvliet.nl

GC Landgoed Bergvliet

Bij Golfbaan Landgoed Bergvliet is er voor elk type speler dé baan. Voor de beginners en bijschavers zijn er de 9 holes par 3 baan, drie oefengreens, oefenbunker etc.

Gevorderden met GVB en (semi)profs laten zich uitdagen door de 18 holes baan, waarbij werkelijk elke club uit de tas zal moeten!

Als u uw Golfvaardigheidsbewijs (GVB) heeft gehaald, mag u zowel de 9 als de 18 holes baan tot uw domein rekenen.

De 18 holes par 71 wedstrijdbaan kenmerkt zich door een glooiende, soms linksachtige course met op bijna elke hole de bosrand als decor.

Elke hole heeft een geheel eigen karakter en zal u keer op keer weer verrassen. Afstand en moeilijkheidsgraad zijn uiteraard bij elke hole goed op elkaar afgestemd.

De gedeeltelijk overdekte driving range van Golfbaan Landgoed Bergvliet, met 42 afslagplaatsen, is absoluut uniek.

U slaat namelijk van een aardige hoogte af over een grote waterplas! Met floating balls die, zoals de naam al zegt, op het water blijven drijven. In het water liggen diverse eilanden die u uitdagen uw pitchtechniek te oefenen.

En het fijne is, dat u niet per se lid hoeft te zijn van Golfclub Landgoed Bergvliet om gebruik te maken van de bijzondere driving range. Bovendien is de driving range ook 's avonds geopend. De heldere en toch sfeervolle verlichting maakt het golfen in de avonduren tot een mooi schouwspel.