Full bentwoud001

Details

Adres:
Boslaan 3
Postcode:
2731 LD
Plaats:
Benthuizen
Regio:
Zuid-Holland
Telefoon:
0172583010
E-mail:
info@golfbaanbentwoud.nl

Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud leent zich uitstekend voor het spel van ervaren en (nog) onervaren golfers. Vanwege het openbare karakter en de verscheidenheid in banen, kan iedereen bij Golfbaan Bentwoud de passie voor de golfsport leren kennen en beleven.De golfbaan biedt kwaliteit en veelzijdigheid. Bovendien maakt Golfbaan Bentwoud golfen mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief.

Het golfterrein van ruim 100 hectare biedt ruimte aan een 27-holes wedstrijdbaan,bestaande uit drie lussen van elk negen holes. De baan is geschikt voor officiële wedstrijden en vraagt van de spelers een golfvaardigheidsbewijs (GVB). Golfers zonder GVB kunnen nu al terecht op de 9-holes par 3-4 baan. De chip en putt hole is het oefenterrein voor de beginnende golfer om de gelijknamige technieken onder de knie te krijgen.? ?Uw putting stroke wordt alsmaar beter als u straks regelmatig voet zet op de putting green van Golfbaan Bentwoud. Voor het oefenen van uw swing bent u welkom op de driving range met overdekte afslagplaatsen.

Dankzij de parkachtige aanleg en de verharde paden die over het golfterrein komen te lopen, genieten ook wandelaars en hardlopers binnenkort van Golfbaan Bentwoud. Voor natuurliefhebbers die eerder op de fiets stappen of liever hun skeelers aantrekken, is het eveneens goed toeven op het golfterrein.