Full woold

Details

Adres:
Gezandebaan 46a
Postcode:
5725 TN
Plaats:
Heusden gem. Asten
Regio:
Noord-Brabant
Telefoon:
0493 560462
E-mail:
info@golfbaanhetwoold.nl

Golfbaan Het Woold

Golfbaan het Woold beschikt over twee banen.

De 9 holes PAR3 Gezandebaan is reeds jaren in gebruik en wordt intensief bespeeld. Ook 's avonds kunnen onze leden en gasten terecht want de PAR3 baan is verlicht. Op dit moment wordt de Gezandebaan gerenoveerd. Er worden een aantal holes verbeterd en verlegd. Eind 2011 wordt de renovatie afgerond.

De Vier Eijckenbaan is een volwaardige PAR72 Championship Course die in juli 2011 in gebruik is genomen. Degenen die op de baan spelen roemen het afwisselende karakter van de verschillende holes en de variëteit in het landschap. De Viereijckenbaan bestaat uit een bos-zone een heide-zone en een water-zone.

Oefengreens

Het Woold beschikt over 4 oefengreens waaronder:

een vlakke trainingsgreen voor het putten. een sterk geonduleerde green voor het putten. een pitch en chipping green waarbij ballen vanaf 50 meter geslagen kunnen worden. een green die grotendeels omsloten wordt door een bunker voor het bunkerspel. De Driving Range

De Woold Driving-range is 300 meter lang en 100 meter breed. Op onze driving range kunt u gericht trainen op het spelen van onze 18 holes championship course.(via ons course management systeem). Er zijn overdekte en onoverdekte afslagplaatsen. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om vanuit het gras te trainen. Deze natuurafslagplaatsen zijn uiterst zeldzaam in de Benelux.

Een verlichte PAR-3 baan

Het is niet altijd hoogzomer en de invallende avond is voor velen een belemering om te oefenen. Maar niet op Het Woold. Onze PAR 3 baan is volledig verlicht en kan daardoor ook in de avonduren optimaal benut worden om te oefenen. Deze baan is ook voor gevorderde golfers bij uitstek geschikt om het korte spel te oefenen.

Er is ook een indoor oefenfaciliteit.