Full kapelkeshof

Details

Adres:
Roomweg 85
Postcode:
5985 NS
Plaats:
Grashoek (gemeente Peel en Maas)
Regio:
Limburg
Telefoon:
E-mail:
info@kapelkeshof.nl

Golfbaan Kapelkeshof

De accommodatie die er als vanouds perfect bij ligt bestaat uit een schitterend restaurant met zonneterras en een totaal van 18 holes waarnaast ook nog gebruik gemaakt kan worden van de puttinggreen drivingrange en een oefenveld.

Op de golfbaan met achttien holes kan iedereen spelen. De afstanden variëren van 40 tot 154 meter, waardoor de holes in 3 slagen gespeeld kunnen worden. Hier kunt u een heerlijk potje golfen!

De baan heeft een open karakter en is geheel opgenomen in het landschap met zachte glooiingen en diverse grote waterpartijen.

De golfbaan  is laagdrempelig
Golf bij Wijn & Golfdomein Kapelkeshof is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Voordat u begint met spelen zullen onze medewerkers u een basis golfinstructie geven. U heeft geen golfvaardigheidsbewijs nodig.
Er is geen speciale kleding vereist. U mag met uw eigen schoenen de baan op, mits de schoenen vlakke zolen hebben. Sportschoenen genieten de voorkeur. U heeft maximaal 2 golfclubs nodig. Hiervoor hoeft u niet zelf te zorgen, op Kapèlkeshof zijn alle benodigdheden te leen.
Fysieke kracht is niet vereist voor het slaan van de bal. Het spelen van 18 holes duurt ongeveer twee uur.