Full stippelberg

Details

Adres:
Hooizak 7
Postcode:
5761 RZ
Plaats:
Bakel
Regio:
Noord-Brabant
Telefoon:
0492-820020
E-mail:
info@golfbaan-stippelberg.com

Golfbaan Stippelberg

Het golfterrein bestaat uit een 18-holes golfbaan, een 9-holes par 3-4 baan, twee oefengreens, twee approachgreens met bunkercomplexen en een driving range. Dit complex beslaat zo’n 90 hectare en is voorzien van begroeiing zoals deze oorspronkelijk in het gebied voorkwam zoals brem, heide, berk, eik, jeneverbes en prinus. Elke hole heeft haar eigen historische naam uit het gebied en de nabij gelegen woonplaatsen.

De 18-holes baan (Championship Course) is onderverdeeld in negen holes voorzien van voornamelijk heideplanten en negen holes gelegen langs grote waterpartijen. Dat brengt de nodige variatie met zich mee. Hole 8 is met 536 meter (backtee) de langste van deze 6116 meter lange baan die vier par 5, negen par 4 en vijf par 3 holes telt.

De 9-holes baan (Executive Course) bestaat uit vijf par 3 en vier par 4 holes. De totale lengte van de negen holes bedraagt 1913 meter. De holes 2 tot en met 7 worden doorkruist door de Snelle Loop. Bij hole 3 van de Championship Course vloeit de Snelle Loop met de Esperloop samen tot een snelle stroom en vormt een natuurlijke waterpartij rondom de green van hole 9 van de Championship Course.