Full greenmeet

Details

Adres:
Amsterdamscheveldlaan 10
Postcode:
7887 VD
Plaats:
Erica
Regio:
Drenthe
Telefoon:
0591 32 44 61
E-mail:
golf@greenmeets.nl

Golfbaan Zuid-Drenthe

Golfen bij Green Meet*s is puur genieten van prachtige vergezichten met schitterende luchtpartijen. Waterpartijen en natuurlijk vormgegeven bunkers verfraaien de golfbeleving. De variatie in holes is zo breed dat er telkens een nieuwe uitdaging wordt gecreëerd. De baan is op verschillende manieren te bespelen.

Green Meet*s Golf heeft uitgebreide oefenfaciliteiten zoals de driving range, Chipping & Putting Area en een oefenbunker. In het nieuwe golfcentrum zijn een modern geoutilleerde golfshop en de golfschool gevestigd.

Naast de 9 holes golfbaan beschikt Green Meet*s Golf over een 6 holes Par 3 baan, die bij uitstek geschikt is voor het oefenen op het korte spel voor alle handicap niveaus.

Green Meets Golf is prachtig, boeiend en verrassend om te spelen voor alle niveaus. Minimum voorwaarde is GVB, of het nieuwe NVG golfpaspoort. Spelers met een officiële baanpermissie van Green Meets mogen op Green Meet*s Golf spelen.

De huidige golfbaan past in het traject om gefaseerd het Masterplan uit te voeren. De baan is een ontwerp van de bekende golfbaanarchitect Michiel van der Vaart van het Jol Golf Design.