Full almeerderhout

Details

Adres:
Watersnipweg 19-21
Postcode:
1341 AA
Plaats:
Almere
Regio:
Flevoland
Telefoon:
036-5219160
E-mail:
secretariaat@almeerderhout.nl

Golfclub Almeerderhout

Uitdagend. Dat is duidelijk van toepassing op de aantrekkelijke 27-holes baan op circa 120 hectare geonduleerd terrein. Gelegen in een bosgebied waarin roofvogels, zwanen en eenden, klein wild, roofdieren en reeën hun domein hebben. Uitdagend vanwege de vele doglegs, de waterpartijen, de meer dan 113 bunkers en de onvoorspelbare wind.

De baan heeft een A-status waarbij de 27 holes zijn verdeeld in drie lussen (rood, geel en blauw) van 9-holes met ieder een par van 36 en een lengte van meer dan 3000 meter. De langste hole is blauw 2, met een lengte van 522 meter vanaf de men 's backtee.

Degenen die willen oefenen, kunnen terecht op een ruime driving-range met een grotendeels overdekte afslag, drie oefenbunkers, twee chipping greens en een putting green. Voor de beginner met GVB is er een volwaardige 9-holes par-3 baan aanwezig, waaronder ook een hole van ruim 150 meter.

Het clubhuis herbergt een uitstekend restaurant en heeft een zonnig terras. Niet alleen voor een hapje en een drankje, maar ook voor een uitgebreide lunch, diner of buffet. Kleedruimtes zijn in voldoende mate aanwezig.