Full nijmegen

Details

Adres:
Postweg 17
Postcode:
6561 KJ
Plaats:
Groesbeek
Regio:
Gelderland
Telefoon:
024-3976644
E-mail:
info@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl

Golfclub Het Rijk van Nijmegen

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen bestaat uit twee wedstrijdbanen met elk een eigen karakter: De 18-holes Nijmeegse Baan en de 27-holes Groesbeekse Baan. De banen zijn gelegen in een schitterende omgeving. Ook de oefenfaciliteiten en de off-course faciliteiten zijn absoluut de moeite waard.

De Nijmeegse baan De 18-holes Nijmeegse baan wordt gekenmerkt door weidse vergezichten. Een zacht glooiend, vriendelijk landschap nodigt u uit volledig op te gaan in de natuur. Houdt u van uitdagingen? Dan is de Nijmeegse baan, met zijn 75 strategisch geplaatste bunkers en lange fairways, dé baan voor u.

De Groesbeekse baan De natuurlijke variaties in het landschap leverden de inspiratie voor het ontwerp van de 27-holes Groesbeekse baan. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van deze prachtige baan. De grote hoogteverschillen bieden keer op keer nieuwe uitzichten, even onvoorspelbaar als de baan zelf. De Groesbeekse baan bestaat uit drie lussen van ieder negen holes. Door steeds twee lussen te combineren kunnen drie verschillende rondes van 18 holes gespeeld worden.

Driving range Een driving range van twee etages met 35 afslagplaatsen geeft beginnende en gevorderde golfers alle ruimte om te oefenen. De driving range is dagelijks geopend.

6 Holes par-3 baan Oefenbaan ’t Siepke is een uitgebreide 6 holes par-3 baan, met bunkers en goede greens.