Full liemeer

Details

Adres:
Golfpad 1
Postcode:
2441 EW
Plaats:
Nieuwveen
Regio:
Zuid-Holland
Telefoon:
0172-538439
E-mail:
info@golfclubliemeer.nl

Golfclub Liemeer

e golfbaan Liemeer is gelegen in een echte Hollandse polder. De 18 holes golfbaan is gelegen in het lage deel van de polder en de driving-range met de 9 holes in het hoge deel van de polder. Vanuit het centraal gelegen clubhuis met een terras op de 1e verdieping hebben mensen zicht over de holes en het typische Hollandse landschap.

De golfbaan is ontworpen met uitdagende en afwisselende holes. De speler wordt op elke hole opnieuw uitgedaagd. Een speler zal rekening moeten houden met de wind en de verschillende pinposities op de greens. De diverse waterpartijen in de golfbaan hebben een dubbele functie. Ze maken het spel zo hier en daar interessant. Maar zijn ook belangrijk voor een goede ontwatering van de fairways, waardoor men op golfbaan Liemeer gedurende het jaar meer kan spelen dan op omliggende golfbanen.

Doordat wij in de onderlagen veel schelpen tegenkwamen hebben wij enkele elementen van "duinlandschap" in de golfbaan verwerkt zoals glooiende heuvels (duinen), waardoor je geen spelers ziet op andere holes, en helmgras.