Full amvj

Details

Adres:
Aanloop 2
Postcode:
1183 SZ
Plaats:
Amstelveen
Regio:
Noord-Holland
Telefoon:
020-6414111
E-mail:
amvj-golf@casema.nl

Golfvereniging A.M.V.J.

AMVJ is een verrassende en uitdagende 18 holes golfbaan, gelegen in het landelijke gebied langs de Amstel op de grens van Amsterdam en Amstelveen.

Het park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets en er is bovendien voldoende gratis parkeermogelijkheid voor de auto.

Men beschikt over ruime les- en oefenfaciliteiten en niet op de laatste plaats: een gezellig clubhuis met vriendelijke prijzen, ruime openingstijden en een prachtig terras met weids uitzicht.

De baan is onderdeel van het waterrijke polderlandschap en deels aangelegd over sportvelden. De ruim aanwezige waterhindernissen en de situering van de greens vragen om strategisch spelinzicht en geven de baan een verrassend karakter.

De par 58/59 baan heeft 16 holes met een totale lengte van 3075 meter; uitbreiding tot 18 holes is in onderzoek.

De baan heeft prima oefenfaciliteiten waaronder: een putting green, chipping green en een 200 meter driving range. De driving range is open op werkdagen van 9.00 tot 15.30 uur.

Op woensdag ná 12.00 uur is uitsluitend de korte driving range (130 meter) open. Op zaterdag en zondag is de driving range gesloten