Full heemskerk

Details

Adres:
Communicatieweg 18
Postcode:
1967 PR
Plaats:
Heemskerk
Regio:
Noord-Holland
Telefoon:
0251 250088
E-mail:
receptie@heemskerksegolfclub.nl

Heemskerkse Golfclub

Eenmaal in de baan ontdekt u snel dat de holes uitgesproken lang zijn. Maar dat ze met de vele waterpartijen toch ook eerlijk zijn. U zou afgeleid kunnen worden door de verscheidenheid aan watervogels, waaronder de familie Buizerd, die zich op hole 6 steevast laat horen en zien. Golfarchitect Gerard Jol heeft de eerste 9 holes in de buitenring aangelegd. De Par 4 holes 11 en 17, die door hun lengte als de meest lastige worden ervaren, liggen in de binnenring.

PAR 3-HOEK Deze prachtige en uitdagende 9 holes PAR 3 baan ligt naast de afslag van hole 1 van de 18-holes baan en wordt geheel omsloten door natuurlijke waterpartijen. De holes zijn sterk geonduleerd en hebben een lengte van 88 meter tot 166 meter (de totale lengte is 1078 meter). Bunkerpartijen bieden de gelegenheid ook dit onderdeel van het spel flink te oefenen. De paden zijn zodanig aangelegd dat er ook in de winter met handicarts en trolley's gereden kan worden.

De drivingrange is vrij toegankelijk en bestaat uit 12 overdekte afslagplaatsen, 10 open afslagplaatsen op de bovenverdieping en 8 afslagplaatsen vanaf het gras.

De drivingrange is dagelijks geopend vanaf 8.30 uur tot zonsondergang.
Rondom het clubhuis liggen een chip- en pitch green en twee putting greens.