Full nunspeet

Details

Adres:
Plesmanlaan 30
Postcode:
8072 PT
Plaats:
Nunspeet
Regio:
Gelderland
Telefoon:
0341-255255
E-mail:
info@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl

Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is een schitterende 27-holes bosbaan in een afwisselend landschap. Vijvertjes en rietkragen, oude vliegdennen en zandverstuivingen, heuveltjes en bossen, speelse doorkijkjes en unieke vergezichten bepalen het karakter van onze buitengewoon sfeervolle championship course. De zandgrond garandeert een optimale bespeelbaarheid, ook bij nat weer. Mede door een nieuw beregeningssysteem is de baan in topconditie.

Bos én water Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken een ‘rondje golf‘ op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. Hoewel ‘de Nunspeetse’ een uitgesproken bosbaan is, heeft u vanaf het hoog gelegen terras een schitterend uitzicht op een enorme waterpartij die over een lengte van 350 meter langs de fairway van een uitdagende par-5 loopt.

3 x 9 holes De golfbaan van Het Rijk van Nunspeet bestaat uit drie lussen van ieder negen holes. Door steeds twee lussen te combineren kunnen drie verschillende rondes van 18 holes gespeeld worden.

Driving range De gedeeltelijk overdekte driving range is ruim opgezet en biedt met zijn twee verdiepingen meer dan voldoende gelegenheid om te oefenen. De driving range is dagelijks geopend.

6 Holes par-3 baan Golfbaan Het Rijk van Nunspeet beschikt ook over een 6 holes par-3 baan. Een buitenkansje voor iedere golfer om de techniek te vervolmaken.