Full waregem

Details

Adres:
Bergstraat 41
Postcode:
8790
Plaats:
Waregem
Regio:
Telefoon:
+32-56608808
E-mail:
onthaal.golf@waregemgolf.be

Waregem Golf

De golfbaan die Paul Rolin in 1988 liet ontstaan, komt overeen met het beeld van de streek: een lieflijke en rustgevende harmonie. Er zijn maar enkele glooiingen die de gladheid van het terrein doorbreken, dat geschikt is voor spelers van elk niveau. De baan omvat twee duidelijk verschillende delen. De vrij smalle fairways worden goed afgebakend door prachtige bomenrijen. Men kan hier beter niet in verzeild raken, want door de jaren heen zijn ze bepaald dichter geworden. De roughs rond de green zijn zeer dicht begroeid en straffen zeker af. Over de greens gesproken, hun voor het merendeel platte uiterlijk biedt geen enkele garantie. Ze verbergen namelijk twee moeilijkheden: ze zijn van relatief geringe afmetingen, die dus om precisie vragen en vooral enorm en ongebruikelijk snel hetgeen menigeen verrast. De laatste negen holes liggen rond enkele waterpartijen, die naast het psychologisch effect, ertoe dwingen om technischer te spelen en nauwkeuriger te zijn in het inschatten van de afstand. De partij wordt vooral uitgemaakt op hole 13, 14, 15 en hole 16, een par 3 van 176 meter met de green op een schiereiland.

DRIVING RANGE
Naast het clubhouse vindt u de driving range met zowel open als overdekte afslagplaatsen. De practice is verlicht en de oefenballen zijn inbegrepen in het lidmaatschap.
Openingsuren:
Maandag vanaf 12u tot 20u30.
Dinsdag tot en met Vrijdag vanaf 8u30 tot 20u30.
Zaterdag vanaf 8u30 tot 18u30.
Zondag en feestdagen vanaf 8u30 tot 17u30.

PUTTING GREEN
Vóór het clubhouse vindt u onze ruime puttinggreen terug, die u de mogelijkheid biedt om uw putting techniek verder te verfijnen.