NGF Handicap registratie via Golf4Holland

Wanneer u start met golfen, is Golf4Holland de plek waar u moet zijn: een golf club die officieel aangesloten is bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Golf4Holland is er voor iedereen die start met de golf sport en een betaalbare en makkelijke manier zoekt om te beginnen met golfen. Bij Golf4Holland kunt u bijvoorbeeld lessen nemen, het regelexamen afleggen, of als u dat allemaal al gedaan heeft, gebruik maken van de voordelige en makkelijke NGF handicap registratie via Golf4Holland.

Hoe werkt de handicap registratie?

Een van de dingen die golf tot een bijzondere sport maakt, is dat met golfen mensen van verschillende niveaus tegen elkaar kunnen spelen: dit wordt gedaan door middel van een handicap. Hoe lager de handicap, hoe beter iemand is in de golfsport. Als beginnend golfer krijgt u na een golfcursus bij een golfprofessional een NGF-golfbaanpermissiepas. Tijden de lessen leert u ook over de regels en daarnaast kunt u de regels leren via zelfstudie en oefeningen op onze website. Als uw kennis voldoende is, kunt u een golfregel examen doen waarna u met een andere speler, die in ieder geval over handicap 54 beschikt, een ronde spelen van 9 of 18 holes om uw eerste handicap te halen. Als lid van Golf4Holland wordt uw handicap automatisch bij de NGF geregistreerd. Die registratie is verplicht voor iedere golfspeler. Hebt u al een handicap? Registreer dan direct uw golf handicap voordelig en makkelijk via Golf4Holland!

Over Golf4Holland

Golf4Holland is een golfclub die officieel aangesloten is bij de NGF en is opgericht ter promotie en bevordering van golfen in Nederland. Golf4Holland is een platform met alle benodigde informatie voor als u golft of wilt starten met golfen. Naast dat u bij ons terecht kan voor uw NGF handicap registratie, vindt u bij ons ook:
Professionele lesaanbieders voor scherpe prijzen Oefeningen voor het NGF regel examen Aanvraag NGF regel examen Overzicht van golf evenementen MyGolf: een handicap management tool Het laatste golfclub nieuws
Gebruik maken van deze diensten kan nog eenvoudiger met de Golf4Holland app, waar u ook gebruik kunt maken van de registratie, golfnieuws, evenementen, baaninformatie en meer. U kunt gebruik maken van deze diensten wanneer u lid bent van Golf4Holland. Nog geen lid, maar wilt u dit wel worden? Word dan hier lid.

Regel uw NGF handicapregistratie nu!

Bent u al een tijdje bezig en ziet u het wel zitten om handicap 54 te behalen? Word dan lid van Golf4Holland. Voor u het weet heeft u de handicapregistratie NGF geregeld. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via info@golf4holland.nl of bel ons op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur. Wij staan u graag te woord!
Contact DIRECT REGISTREREN

Golf4Holland APP

Download de Golf4Holland app!
Makkelijk en snel scores bijhouden voor meerdere spelers met directe stableford resultaten. Probeer het nu gratis!

Hoe het werkt