GVB (handicap 54) registratie bij Golf4Holland

Golf4Holland is een officieel bij de NGF aangesloten golfclub. In 2001 zijn wij opgericht ter promotie en bevordering van de Golfsport in Nederland. Daarom bent u bij ons absoluut aan het juiste adres voor golfsport. Bij Golf4Holland stimuleren wij graag dat mensen beginnen met de sport. Daarom voorzien wij nieuwe golfers van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen. Wilt u de volgende stap richting handicap 54 zetten? Dan kunt u het Golfregelexamen afleggen bij een officiële Examinator. Bij dit NGF (Nederlandse Golf Federatie) Regelexamen wordt uw kennis van de basisregels van golf en de etiquette die daarbij hoort getoetst. Zodra u dit examen behaald heeft, moet u 9 of 18 holes met een marker spelen en een score van 36 of meer stableford punten behalen. Vervolgens kunt u deze score via ons registreren en wordt de GVB registratie bij de NGF gedaan. Als dit proces succesvol is afgerond, heeft u uw Golfhandicap 54 verkregen.

Altijd beginnen met handicap 54

Het feit dat mensen van verschillende niveaus tegen elkaar kunnen spelen, maakt golf tot een bijzondere sport – vinden wij. Deze verschillende niveaus worden door een handicap aangegeven. Handicap 54 (GVB) is de eerste handicap die te behalen is. Handicap 54 bewijst dat de golfer zowel het spel als de regels en etiquette voldoende beheerst om op de meeste banen te spelen. Hoe lager de handicap is, hoe beter iemand in de golfsport is. In de loop der jaren heeft Golf4Holland een groot netwerk van partners binnen en buiten Nederland opgebouwd. Samen met deze partners voorzien we nieuwe golfers van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf. De bestaande golfers bieden we een aantrekkelijk alternatief voor al hun golf wensen.

Over Golf4Holland

Wij zijn hét platform die alle benodigde informatie biedt voor als u golft of er mee wil gaan beginnen. Daarnaast vinden wij een professionele en betrouwbare aanwezigheid op het web en in een mobiele omgeving erg belangrijk. Precies daarom hebben we geïnvesteerd in een IT team dat zich volledig richt op het realiseren hiervan. Onder andere daarom kunnen wij snel en effectief reageren op veranderingen in de wereld van de informatie technologie en golf. Bij ons kunt u, naast GVB registratie, ook terecht voor:
Overzicht van verscheidende golfevenementen; Oefeningen voor het NGF regelexamen; Aanvraag van het NGF regelexamen; Het online handicap management tool ‘MyGolf’; Professionele lessen tegen scherpe prijzen; Het laatste golfclub nieuws.

Regel uw GVB registratie nu!

Gaat u beginnen met het volgen van golflessen? Dan is een van de starterslessen bij een van onze partners misschien wel wat voor u. Bent u al een tijdje bezig en ziet u het wel zitten om handicap 54 te behalen? Word dan lid van Golf4Holland. Voor u het weet heeft u de GVB registratie geregeld. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@golf4holland.nl of bel op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur.
Contact DIRECT REGISTREREN

Golf4Holland APP

Download de Golf4Holland app!
Makkelijk en snel scores bijhouden voor meerdere spelers met directe stableford resultaten. Probeer het nu gratis!

Hoe het werkt