Handicap registratie bij Golf4Holland

Wij, van Golf4Holland, zijn een officieel bij de NGF aangesloten golfclub die in 2001 is opgericht ter promotie en bevordering van de Golfsport in Nederland. U bent bij ons daarom absoluut aan het juiste adres voor golfsport. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe golfers voorzien worden van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf. Wilt u de volgende stap richting handicap 54 zetten? Dan kunt u het Golfregelexamen afleggen bij een officiële Examinator. Bij dit NGF Regelexamen wordt uw kennis van de basisregels van golf en de etiquette die daarbij hoort getoetst. Wilt u Handicap 54 behalen? Dan moet u 9 of 18 holes met een marker spelen en een score van 36 of meer stableford punten behalen. Vervolgens kunt u deze score via ons registreren en vervolgens wordt de handicap registratie bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie) gedaan. Als dit proces succesvol is afgerond, heeft u uw Handicap 54 verkregen!

Beginnen met handicap 54

Het feit dat mensen van verschillende niveaus tegen elkaar kunnen spelen, maakt golf tot een bijzondere sport. Deze verschillende niveaus worden door een handicap aangegeven. Handicap 54 is de eerste handicap die te behalen is en bewijst dat de golfer zowel het spel als de regels en etiquette voldoende beheerst om op de meeste banen te spelen. Hoe lager de handicap is, hoe beter iemand in de golfsport is.

Over ons

Wij zijn hét platform voor alle benodigde informatie voor als u golft of er mee wil gaan beginnen. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk van Partners binnen en buiten Nederland opgebouwd. Samen met deze partners voorzien we nieuwe golfers van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf. De bestaande golfers bieden we een aantrekkelijk alternatief voor al hun golf wensen. Daarnaast vinden wij een professionele en betrouwbare aanwezigheid op het web en in een mobiele omgeving erg belangrijk. Dat is de reden dat we hebben geïnvesteerd in een IT team dat zich volledig richt op het realiseren hiervan. Onder andere daarom kunnen wij snel en effectief reageren op veranderingen in de wereld van de informatie technologie en golf. Bij ons kunt u, naast handicap registratie, ook terecht voor:
Overzicht van verscheidende golfevenementen; Het online handicap management tool ‘MyGolf’; Professionele lessen tegen scherpe prijzen; Oefeningen voor het NGF regelexamen; Aanvraag van het NGF regelexamen; Het laatste golfclub nieuws.

Regel uw handicap registratie nu!

Gaat u beginnen met het volgen van golflessen? Dan is een van de starterslessen bij een van onze partners misschien wel wat voor u. Bent u al een tijdje bezig en ziet u het wel zitten om handicap 54 te behalen? Word dan lid van Golf4Holland. Voor u het weet heeft u de handicap registratie geregeld. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@golf4holland.nl of bel op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur.
Contact DIRECT REGISTREREN

Golf4Holland APP

Download de Golf4Holland app!
Makkelijk en snel scores bijhouden voor meerdere spelers met directe stableford resultaten. Probeer het nu gratis!

Hoe het werkt