Handicapregistratie golf bij Golf4Holland

Bij Golf4Holland bent u aan het juiste adres voor golfsport! Wij zijn een officieel bij de NGF aangesloten golfclub die in 2001 is opgericht ter promotie en bevordering van de Golfsport in Nederland. Golf4Holland vindt het belangrijk dat nieuwe golfers voorzien worden van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf. U kunt bij ons dan ook verscheidende lessen volgen. Wij werken enkel met gecertificeerde professionals die door heel Nederland lesgeven. Klik bovenin de pagina op ‘lessen’ en vind uw ideale les op uw gewenste locatie en tijd; altijd tegen een aantrekkelijk tarief. Wilt u de volgende stap richting handicap 54 zetten? Dan kunt u het Golfregelexamen afleggen bij een officiële Examinator. Bij dit NGF Regelexamen wordt uw kennis van de basisregels en etiquette getoetst. Wilt u handicap 54 verkrijgen? Dan moet u 9 of 18 holes met een marker spelen en een score van 36 of meer stableford punten behalen. Vervolgens kunt u deze score via ons registreren bij de golf handicapregistratie dat gedaan wordt bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie). Als dit proces succesvol is afgerond, heeft u uw Handicap 54 verkregen!

Hoe werkt de handicapregistratie golf?

Een van de dingen die golf tot een bijzondere sport maakt, is dat mensen van verschillende niveaus tegen elkaar kunnen spelen. De verschillende niveaus worden aangegeven door middel van een handicap. Een handicap 54 is de eerste handicap die te verkrijgen is en bewijst dat de golfer zowel het spel als de regels en etiquette voldoende beheerst om op de meeste banen te spelen. Hoe lager de handicap is, hoe beter iemand in de golfsport is.

Over Golf4Holland

Golf4Holland is het platform met alle benodigde informatie voor als u golft of er mee wil gaan beginnen. In de loop der jaren heeft Golf4holland een netwerk van Partners binnen en buiten Nederland opgebouwd. Samen met deze partners voorzien we nieuwe golfers van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf. De bestaande golfers bieden we een aantrekkelijk alternatief voor al hun golf wensen. Daarnaast zien wij het belang van een professionele en betrouwbare aanwezigheid op het web en in de mobiele omgeving. Daarom heeft Golf4Holland geïnvesteerd in een IT team dat zich volledig richt op het realiseren van deze doelstellingen. Onder andere daarom kunnen wij snel en effectief reageren op veranderingen in de wereld van de informatie technologie en golf. Bij ons kunt u, naast handicapregistratie golf, ook terecht voor:
Professionele lessen tegen scherpe prijzen; Oefeningen voor het NGF regelexamen; Aanvraag van het NGF regelexamen; Overzicht van verscheidende golfevenementen; Het online handicap management tool ‘MyGolf’; Het laatste golfclub nieuws.

Regel uw handicapregistratie golf nu!

Wilt u graag beginnen met het volgen van golflessen? Geef u dan op voor onze starterslessen bij een van onze partners. Bent u al een tijdje bezig en wilt u graag uw eerste handicap behalen? Word dan lid van Golf4Holland. Voor u het weet heeft u de handicapregistratie golf geregeld. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@golf4holland.nl of bel op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur.
Contact DIRECT REGISTREREN

Golf4Holland APP

Download de Golf4Holland app!
Makkelijk en snel scores bijhouden voor meerdere spelers met directe stableford resultaten. Probeer het nu gratis!

Hoe het werkt