De handicapregistratie NGF regelt u bij Golf4Holland

Golf4Holland is een officieel bij de NGF aangesloten golfclub die in 2001 is opgericht ter promotie en bevordering van de Golfsport in Nederland. U bent bij ons daarom absoluut aan het juiste adres voor golfsport. Nieuwe golfers voorzien van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf; dat vinden wij erg belangrijk. Golft u al een tijdje en wilt u de volgende stap richting handicap 54 zetten? Dan kunt u via ons het NGF Regelexamen afleggen bij een officiële Examinator. Hierbij wordt uw kennis van de basisregels van golf (inclusief de etiquette) getoetst. Wilt u daadwerkelijk handicap 54 verkrijgen? Dan moet u 9 of 18 holes met een marker spelen en een score van 36 of meer stableford punten behalen. Vervolgens kunt u deze score via ons registreren en vervolgens wordt de handicapregistratie bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie) gedaan. Als dit proces succesvol is afgerond, heeft u Handicap 54 verkregen!

Over Golf4Holland

Wij zijn hét platform voor alle benodigde informatie voor als u golft of er juist mee wil gaan beginnen. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk van Partners binnen en buiten Nederland opgebouwd. Samen met deze partners voorzien we nieuwe golfers van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf. De bestaande golfers bieden we een aantrekkelijk alternatief voor al hun golf wensen. Daarnaast vinden wij een professionele en betrouwbare aanwezigheid op het web en in een mobiele omgeving erg belangrijk. Dat is de reden dat we hebben geïnvesteerd in een IT team dat zich volledig richt op het realiseren hiervan. Wij kunnen daarom snel en effectief reageren op veranderingen in de wereld van de informatie technologie en in de wereld van golf. Meer weten over ons? Neem dan eens vrijblijvend contact op door te bellen naar 0343-724990. We zijn op werkdagen bereikbaar van 09.30 tot 12.30 uur.

Beginnen met handicap 54

Het feit dat mensen van verschillende niveaus tegen elkaar kunnen spelen, maakt golf tot een bijzondere sport. De Handicap geeft de verschillende niveaus aan. Handicap 54 is de eerste handicap die te verkrijgen is en bewijst dat de golfer zowel het spel als de regels en etiquette voldoende beheerst om op de meeste banen te spelen. Hoe lager de handicap is, hoe beter iemand in de golfsport is. Naast het behalen van uw handicap, kunt u bij Golf4Holland ook terecht voor:
Professionele lessen tegen scherpe prijzen; Oefeningen voor het NGF regelexamen; Aanvraag van het NGF regelexamen; Overzicht van verscheidende golfevenementen; Het online handicap management tool ‘MyGolf’; Het laatste golfclub nieuws.

Regel uw handicapregistratie NGF nu!

Bent u al een tijdje bezig en ziet u het wel zitten om handicap 54 te behalen? Word dan lid van Golf4Holland. Voor u het weet heeft u de handicapregistratie NGF geregeld. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via info@golf4holland.nl of bel ons op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur. Wij staan u graag te woord!
Contact DIRECT REGISTREREN

Golf4Holland APP

Download de Golf4Holland app!
Makkelijk en snel scores bijhouden voor meerdere spelers met directe stableford resultaten. Probeer het nu gratis!

Hoe het werkt