Full kempen

Details

Adres:
Kiezelweg 78
Postcode:
B-2400
Plaats:
Mol, Turnhout
Regio:
Antwerp
Telefoon:
+32-14816234
E-mail:
kempense@pandora.be

Kempense Golf Club

18 holes
De Kempense Golf Club telt een volwaardige 18 holes baan en strekt zich uit over 47 hectare.  Met een aanplanting van meer dan 24.000 bomen en planten wordt er onmiddellijk een oase van rust gecreëerd. Bovendien wordt de baan gedomineerd door water waardoor ze eerder technisch dan vermoeiend is. Zowel de ervaren speler als de beginnende golfer zal zich hier ongetwijfeld onmiddellijk thuis voelen. Dankzij de Kempische zandgronden is de baan het hele jaar door bespeelbaar en kan men het hele jaar spelen op zomergreens. De greenkeepers zetten zich dan ook dagelijks in om u een fantastische golfbeleving te bieden.

Driving range
De driving range van de Kempense Golf Club is meer dan 250 meter lang. Ook de echte bunkers zorgen ervoor dat alle golfers doelbewust kunnen oefenen. De driving range is voortdurend toegankelijk en is volledig verlicht. Ballen kan u krijgen met uw oplaadbare ballenkaart. In het driving range gebouw bevinden zich de leslokalen van de pro's. Met hun uitgebreide technische apparatuur kunnen zij zowel de gevorderde als beginnende golfer de kneepjes van de golfsport bijbrengen.

Putting & chipping green
Putten en chipping is uitermate belangrijk voor een goede score op de golfbaan. Daarom heeft de Kempense Golf Club een prachtige green ontworpen waar u in alle rust uw spel kunt oefenen en voorbereiden.