Full golfbaan oijense zij  5

Details

Adres:
Oijenseweg 272 272
Postcode:
5346 JG
Plaats:
OSS
Regio:
Noord-Brabant
Telefoon:
0412-690217
E-mail:
info@oijensezij.nl

Oijense Zij

Golfbaan Oijense Zij is een karakteristieke, professioneel onderhouden, negen holes par-3 golfbaan. Onze kwalitatief hoogwaardige greens houden we zo lang als mogelijk bespeelbaar! We hebben dan ook geen wintergreens gedurende het winterseizoen.

Bij het ontwerp en de aanleg van de baan is rekening gehouden met de beginnende en de gevorderde speler. Door de bescheiden lengtes van de holes is het voor beginners goed te doen om snel resultaat te halen en met een goed gevoel de volgende stap in te zetten naar het verbeteren van de handicap. Door uitdagende elementen in de baan, zoals: waterpartijen, bunkers en compacte greens, is het voor de gevorderde golfer geen gegeven dat hier zomaar scores onder par worden gespeeld!

Golfbaan Oijense Zij heeft een kortere lus van 859 meter over 18 holes, waarbij 9 holes worden gespeeld met twee verschillende matten / afstanden per hole. Deze kortere lus wordt op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterag verlengt tot een langere lus van 1444 meter over 18 holes. Hier speel je twee rondes van 9 holes, allen van de achterste matten.