Verslag Short Game Serie Hitland

Mock
07-06-2010

Topweer, een goed verzorgde baan en mooie scores. Dat was kort samengevat de wedstrijd van gisteren op Hitland. Met weer een aantal nieuwe wedstrijdspelers en een aantal van de enthousiaste wedstrijdspelers van Golf4Holland was er weer een leuke bezetting. In de warme, misschien ietwat broeiende omstandigheden, wisten wederom een paar man boven zichzelf uit te steken. Zo wist Joris Haak zijn score van de vorige Short Game Serie met 28 slagen te verbeteren en zelfs 2 parren te noteren! Wat te denken van Danny Danso-Quayson, nog niet in het bezit van GVB en tijdens de eerste ronde ooit wist ook hij een par en een keurige score van 100 slagen te noteren. Hiermee was hij wel de rode lantaarn drager maar het geeft vertrouwen voor de toekomst. Ook in de top werden goede scores weggezet, zo wisten Ming Ting, John Gibbs en Tim Remie zich te plaatsen voor de finaleronde op Golfbaan Veldzijde met respectievelijk 73, 71 en 70 slagen. Zo bleek Tim een waardig winnaar van deze wedstrijd in de Short Game Series. De volgende wedstrijd in deze series staat gepland op 20 juni te Prise D'eau in Tilburg. Bent u er ook bij? Kwalificeer je door in de top 3 te eindigen en speel gratis de finale op Golfbaan Veldzijde!