Handicap 54 cursus bij Golf4Holland

Bent u op zoek naar een handicap 54 cursus? Dan bent u bij Golf4Holland aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een officieel bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie) aangesloten golfclub die in 2001 is opgericht ter promotie en bevordering van de golfsport in Nederland. Het feit dat bij golfen mensen van verschillende niveaus tegen elkaar kunnen spelen, maakt golf tot een bijzondere sport. Het niveau wordt aangegeven door middel van de handicap. Handicap 54 is de eerste handicap die te behalen is. Deze handicap bewijst dat de golfer zowel het spel als de regels en etiquette voldoende beheerst om op de meeste banen te spelen. Hoe lager uw handicap is, hoe beter iemand in de golfsport is. Een handicap 54 behaalt u niet zomaar. Gelukkig helpen wij u graag met onze handicap 54 cursus en leggen u uit hoe het werkt.

De weg naar handicap 54

Golf4Holland vindt het belangrijk dat nieuwe golfers voorzien worden van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf. U kunt bij ons dan ook verscheidende lessen volgen. Wij werken enkel met gecertificeerde professionals die door heel Nederland lesgeven. Klik bovenin de pagina op ‘lessen’ en vind uw ideale les op uw gewenste locatie en tijd; altijd tegen een aantrekkelijk tarief. Heeft u al lessen gevolgd bij een golfprofessional? Dan moet u de volgende stappen doorlopen worden wilt u daadwerkelijk de eerste handicap 54 kunnen behalen:
1: Het behalen van baanpermissie door les te nemen. Indien behaald mag u op de desbetreffende baan zelfstandig gaan spelen; 2: Zelfstandige studie. Het is van belang dat u de golfregels, d.m.v. zelfstudie en online oefenen, leert als voorbereiding op het Golfregelexamen. Indien gewenst kun u op onze website gratis examens oefenen; 3: Het Golfregelexamen. Als u er klaar voor bent kunt u zich aanmelden om het Golfregelexamen af te leggen bij een officiële examinator; 4: Een ronde van 9 of 18 holes spelen. Dit moet wel met iemand die zelf ten minste over een handicap 54 beschikt. Indien u 9 holes speelt moet u minimaal 18 punten scoren. Speelt u 18 holes, dan dient u minimaal 36 punten te scoren. Als u uw resultaat via onze app of online invoert wordt uw nieuwe handicap automatisch berekend; 5: U heeft Handicap 54 behaald. Daarnaast ontvangt u een pas met uw handicap erop vermeld.

Meer dan enkel handicap 54 cursus

In de loop der jaren hebben wij een enorm netwerk van partners binnen en buiten Nederland opgebouwd. Samen met deze partners kunnen we nieuwe golfers van gemakkelijke en betaalbare manieren voorzien om te beginnen met deze mooie sport. De bestaande golfers kunnen we hierdoor een aantrekkelijk alternatief bieden voor al hun golf wensen. Wij zijn hét platform met alle benodigde informatie voor als u golft of er mee wil gaan beginnen. Bij ons kunt u naast de handicap 54 cursus ook terecht voor:
Overzicht van verscheidende golfevenementen; Het online handicap management tool ‘MyGolf’; Het laatste golfclub nieuws; Professionele lessen tegen scherpe prijzen; Oefeningen voor het NGF regelexamen; Aanvraag van het NGF regelexamen.

Vraag nu meer informatie aan!

Bent u al een tijdje bezig en wilt u graag handicap 54 behalen? Word dan lid van Golf4Holland en volg onze handicap 54 cursus. Voor u het weet heeft u uw handicap behaald. Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Dit doet u door contact op te nemen met ons via info@golf4holland.nl of bel op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur.
Contact DIRECT REGISTREREN

Golf4Holland APP

Download de Golf4Holland app!
Makkelijk en snel scores bijhouden voor meerdere spelers met directe stableford resultaten. Probeer het nu gratis!

Hoe het werkt