Handicap 54 halen bij Golf4Holland

Wilt u graag handicap 54 halen? Dan bent u zojuist op de juiste webpagina beland. Wij zijn Golf4Holland en wij zijn een officieel bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie) aangesloten golfclub die in 2001 is opgericht ter promotie en bevordering van de golfsport in Nederland. Golf is een bijzondere sport. Bij golf is het mogelijk dat mensen met verschillende niveaus toch tegen elkaar kunnen spelen. Een ‘Handicap’ geeft het niveau van de golfer aan. Handicap 54 is de eerste handicap die te behalen is. Deze handicap bewijst dat zowel het spel als de regels en etiquette voldoende beheerst wordt om op de meeste banen te spelen. Hoe lager de handicap is, hoe beter iemand in de sport is. Een handicap 54 behaalt u niet zomaar. We leggen u graag uit hoe u uw handicap 54 kan halen.

De weg naar handicap 54

Wij, van Golf4Holland, voorzien u graag van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf. Het is dan ook mogelijk om verscheidende lessen bij ons te volgen. Wij werken enkel met gecertificeerde professionals die door heel Nederland lesgeven. Klik bovenin de pagina op ‘lessen’ en vind uw ideale les op uw gewenste locatie en tijd; altijd tegen een aantrekkelijk tarief. Zodra u de lessen heeft gevolgd, moet u de volgende stappen doorlopen om daadwerkelijk uw handicap 54 te halen:
1: Het behalen van baanpermissie door les te nemen. Indien u deze gehaald heeft, mag u op de desbetreffende baan zelfstandig gaan spelen; 2: Zelfstandige studie. Het is van belang dat u de golfregels, door middel van zelfstudie, leert als voorbereiding op het Golfregelexamen. Indien gewenst kun u op onze website gratis examens oefenen; 3: Het Golfregelexamen. Als u er klaar voor bent kunt u zich aanmelden om het Golfregelexamen af te leggen bij een officiële examinator; 4: Een ronde van 9 of 18 holes spelen. Dit moet wel met iemand die zelf ten minste over een handicap 54 beschikt. Indien u 9 holes speelt moet u minimaal 18 punten scoren. Speelt u 18 holes, dan dient u minimaal 36 punten te scoren. Als u uw resultaat via onze app of online invoert wordt uw nieuwe handicap automatisch berekend; 5: U heeft Handicap 54 behaald. Daarnaast ontvangt u een pas met uw handicap erop vermeld.

Meer dan enkel handicap 54 halen

In de loop der jaren heeft Golf4Holland een enorm netwerk van partners binnen en buiten Nederland opgebouwd. Samen met hen kunnen we nieuwe golfers van gemakkelijke en betaalbare manieren voorzien om te beginnen met deze mooie sport. De bestaande golfers kunnen we hierdoor een aantrekkelijk alternatief bieden voor al hun golf wensen. Golf4Holland is hét platform met alle benodigde informatie voor als u golft of er mee wil gaan beginnen. Bij ons kunt u naast de handicap 54 cursus ook terecht voor:
Professionele lessen tegen scherpe prijzen; Oefeningen voor het NGF regelexamen; Aanvraag van het NGF regelexamen; Overzicht van verscheidende golfevenementen; Het online handicap management tool ‘MyGolf’; Het laatste golfclub nieuws.

Vraag nu meer informatie aan!

Bent u al een tijdje bezig en wilt u graag handicap 54 halen? Word dan lid van Golf4Holland. Voor u het weet heeft u handicap 54 behaald. Wilt u graag eerst wat meer weten over ons? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Dit doet u door contact op te nemen met Golf4Holland via info@golf4holland.nl of bel op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur.
Contact DIRECT REGISTREREN

Golf4Holland APP

Download de Golf4Holland app!
Makkelijk en snel scores bijhouden voor meerdere spelers met directe stableford resultaten. Probeer het nu gratis!

Hoe het werkt