Lessen

Golf4Holland werkt met gecertificeerde pro's die les geven door heel Nederland. Vind uw ideale les op uw gewenste locatie en tijd tegen een aantrekkelijk tarief!


Mock

Galecop Golf

Utrecht

HCP 54 cursus.

Leer golfen en speel handicap 54 na onze HCP54 cursus. 12 uur les, incl. regelexamen.

Kosten:

  • Bij een groepsgrootte van 3-4 personen kost dit pakket slechts € 245,- p.p!
  • Bij 2 personen zijn de kosten slechts €300,- p.p!

Een les duurt bij ons een vol uur! Ook zijn de ballen bij de les inbegrepen.

Contact:

Mock

Costa Golf

Spanje

Wilt u leren golfen? Uw Handicap 54 halen? Uw handicap verlagen? Uw spel verbeteren? Costa Golf biedt een zeer compleet clinic-programma. Met golfclinics voor absolute beginners, ver gevorderde golfers en alle niveaus daartussenin.

Mock

East Algarve Golf

Algarve Portugal

Bart van der Wind, PGA A pro en clubfitter, bekend met het 9 stappenplan, putt- en clinic specialist woont en werkt in Portugal sinds 2009. Het spelen van golf leert men niet alleen op een drivingrange, maar juist op de baan. Zijn doel is een simpel golfspel voor iedereen en daardoor veel plezier tijdens het spelen in de baan. 

Mock

Jan Hansen

Leiden

Als golfprofessional meent hij dat de perfecte swing niet bestaat en dat er hierdoor juist méér mogelijkheden zijn uw eigen spel te verbeteren.

Zijn uitleg en begeleiding van de golf-techniek maakt het spel voor iedereen toegankelijk. Zelfs wanneer swing en enthousiasme even zoek zijn weet hij dit weer terug te brengen naar het leuke spel wat het eerder voor u was.

Mock

ProGolf Link

Alle Provincies

Progolflink is een systeem waarmee boekingen voor (groeps-) lessen gematched worden met golf professionals en waarbij groep en golfprofessionals direct, zonder tussenpersoon, zaken met elkaar doen. Probeer het. Geniet van het gemak! Golf4Holland leden kunnen dit systeem kosteloos onbeperkt gebruiken.

Mock

Twist Golf

Groot Rotterdam

Twistgolf verzorgt voor de regio Groot Rotterdam totaalbegeleiding bij het behalen van Handicap 54.

Lessen, Baanpermissie, het NGF Regelexamen en een qualifying kaart - Twistgolf organiseert het helemaal voor u!

Mock

Brian Schutz

Groot Amsterdam

"Golf leer je in de baan", is het devies van Brian. Brian heeft 9 jaar op de EPD Tour gespeeld. De ervaring en sportieve achtergrond van Brian zijn een grote bonus voor de leerlingen die bij hem les nemen. Met zijn natuurlijke Amsterdamse charme en enthousiasme zorgt hij voor veel plezier in het spel bij zijn leerlingen.

Mock

Leo van Bennekom TeeTime

Groot Rotterdam

U heeft u al wel eens een balletje geslagen? Als dat beviel is een cursus een uitgelezen manier om eens met dit fascinerende spel kennis te maken. Geen aanschaf van materiaal en toch de gelegenheid om te kunnen spelen en te oefenen. Een spel voor jong en oud als sport of aangenaam tijdverdrijf; aan u de keus.

Mock

Leendert de Goeij

Lisse Groot Leiden, Haarlem

Als golf leraar kan hij worden omschreven als deskundig, en vooral ook als een zeer inspirerende leraar. Daarom hebben vele honderden leerlingen via Leendert succesvol Handicap 54 (het GVB) behaald.