NGF examen bij Golf4Holland

Wij, van Golf4Holland, zijn een officieel bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie) aangesloten golfclub. Wij zijn in 2001 is opgericht ter promotie en bevordering van de Golfsport in Nederland. Voor de golfsport bent u daarom absoluut bij ons aan het juiste adres. Een van onze pijlers is nieuwe golfers voorzien van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golfsport. Wilt u de volgende stap richting handicap 54 zetten? Leg dan het NGF examen af bij een officiële Examinator. Bij dit NGF Examen wordt uw kennis van de basisregels van golf en de etiquette die daarbij horen getoetst. Als u dit NGF examen behaald heeft, moet u 9 of 18 holes met een marker spelen. Vervolgens moet u een score van 36 of meer stableford punten behalen. Deze score kunt u via Golf4Holland registreren en tot slot wordt de handicap registratie bij de NGF gedaan. Als dit proces succesvol is afgerond, heeft u uw Handicap 54 verkregen!

Altijd beginnen met handicap 54

Golf is een bijzondere sport, mede omdat mensen van verschillende niveaus tegen elkaar kunnen spelen. De verschillende niveaus worden in de golfsport door handicaps aangegeven. Handicap 54 is de eerste handicap die te behalen is. Deze handicap bewijst dat de golfer zowel het spel als de regels en etiquette voldoende beheerst om op de meeste banen te spelen. Hoe lager de handicap is, hoe beter iemand in de golfsport is.

Over Golf4Holland

Wij zijn hét platform voor alle benodigde informatie voor als u golft of er mee wil gaan beginnen. Wij vinden een professionele en betrouwbare aanwezigheid op het web en in een mobiele omgeving erg belangrijk. Dat is de reden dat we hebben geïnvesteerd in een IT team dat zich volledig richt op het realiseren hiervan. Onder andere daarom kunnen wij snel en effectief reageren op veranderingen in de wereld van de informatie technologie en golf. Bij ons kunt u, naast het NGF examen, ook terecht voor:
Oefeningen voor het NGF examen; Het laatste golfclub nieuws; Een overzicht van verscheidende golfevenementen; Het online handicap management tool ‘MyGolf’; Professionele lessen tegen scherpe prijzen.

Regel uw NGF examen nu!

Gaat u beginnen met het volgen van golflessen? Dan is een van de starterslessen bij een van onze partners misschien wel wat voor u. Bent u al een tijdje bezig en ziet u het wel zitten om de volgende stap richting handicap 54 te zetten? Maak dan het NGF examen via Golf4Holland. Voor u het weet heeft u handicap 54 behaald. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@golf4holland.nl of bel op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur.
Contact DIRECT REGISTREREN

Golf4Holland APP

Download de Golf4Holland app!
Makkelijk en snel scores bijhouden voor meerdere spelers met directe stableford resultaten. Probeer het nu gratis!

Hoe het werkt