GVB cursus bij Golf4Holland

Bent u op zoek naar een GVB cursus? Dan bent u bij Golf4Holland aan het juiste adres. Golf4Holland is een officieel bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie) aangesloten golfclub die in 2001 is opgericht. Wij zijn opgericht ter promotie en bevordering van de golfsport in Nederland. Wij vinden dat het feit dat bij golfen mensen van verschillende niveaus tegen elkaar kunnen spelen, de sport bijzonder maakt. Welk niveau een golfer heeft, wordt aangegeven door middel van een handicap. De eerste handicap die te behalen is, is de handicap 54 (GVB). De handicap 54 laat zien dat de golfer het spel, inclusief de regels en etiquette die hierbij horen, beheerst om op de meeste banen te spelen. Hoe lager de handicap is, hoe beter iemand in de golfsport is. Een handicap 54 behaalt u niet zomaar. Gelukkig helpen wij u graag met onze GVB cursus en leggen u uit hoe het werkt.

De weg bij Golf4Holland naar GVB (handicap 54)

Golf4Holland vindt het belangrijk dat nieuwe golfers voorzien worden van gemakkelijke en betaalbare manieren om te beginnen met golf. Daarom is het bij ons mogelijk om lessen te volgen op uw gewenste locatie en tijd; altijd tegen een aantrekkelijk tarief. Golf4Holland werkt hierbij altijd enkel met gecertificeerde professionals. Zodra u golflessen heeft gevolgd, moet u de volgende stappen doorlopen om daadwerkelijk handicap 54 te kunnen behalen:
1: De baanpermissie behalen door les te nemen. Zodra u deze behaald heeft, mag u op de desbetreffende baan zelfstandig gaan spelen; 2: Zelfstudie. Het is van belang dat u de golfregels, d.m.v. zelfstudie en online oefenen, leert als voorbereiding op het Golfregelexamen. Indien gewenst kunt u op onze website gratis examens oefenen; 3: Het Golfregelexamen. Als u er klaar voor bent kunt u zich aanmelden om het Golfregelexamen af te leggen bij een officiële examinator; 4: Een ronde van 9 of 18 holes spelen. Dit moet wel met iemand die zelf ten minste over een handicap 54 beschikt. Indien u 9 holes speelt moet u minimaal 18 punten scoren. Speelt u 18 holes, dan dient u minimaal 36 punten te scoren. Als u uw resultaat via onze app of online invoert wordt uw nieuwe handicap automatisch berekend; 5: Uw handicap 54 is behaald. Hierbij ontvangt u een pas met uw handicap erop vermeld.

Meer dan enkel GVB cursus

Omdat wij al behoorlijk wat jaren bestaan, hebben wij een flink netwerk van partners binnen en buiten Nederland kunnen opbouwen. Samen met hen kunnen we nieuwegolfers van betaalbare manieren voorzien om met deze sport te kunnen beginnen. Bestaande golfers kunnen we door ons netwerk een aantrekkelijk alternatieven bieden voor al hun golf wensen. Golf4Holland is hét platform met alle benodigde informatie voor als u golft of er mee wil beginnen. Bij ons kunt u naast de handicap 54 cursus ook terecht voor:
Een overzicht van verscheidende golfevenementen; Het online handicap management tool ‘MyGolf’; Het laatste golfclub nieuws; Professionele lessen tegen scherpe prijzen; Oefeningen voor het NGF regelexamen; Aanvraag van het NGF regelexamen.

Vraag nu meer informatie aan!

Bent u al een tijdje bezig en wilt u graag de eerste stap richting handicap 54 zetten? Word dan lid van Golf4Holland en volg onze GVB cursus. Voor u het weet heeft u uw handicap behaald. Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Dit doet u door contact op te nemen met ons via info@golf4holland.nl of bel op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur.
Contact DIRECT REGISTREREN

Golf4Holland APP

Download de Golf4Holland app!
Makkelijk en snel scores bijhouden voor meerdere spelers met directe stableford resultaten. Probeer het nu gratis!

Hoe het werkt