Wordt ook lid van Golf4Holland!

Golf met korting op meer dan 100 banen in binnen- en buitenland!

Zowel online als via onze app makkelijk en snel scores verwerken!

Officiele NGF Handicap Registratie, wereldwijd geldig!

Tarieven

€39 p/jaar

18 jaar en jonger

€49 p/jaar

Van 19 t/m 28 jaar

€59 p/jaar

29 jaar en ouder

G4h pricing 1

Haal uw GVB/Handicap 54

GVBGOLF.nl – Ervaar het beste begin met golf
Op deze website leggen we uit wat u moet doen om uw GVB/Handicap 54 te behalen – en waarom. En natuurlijk bieden we u zeer aantrekkelijke mogelijkheden!
G4h pricing 2

Groeps les makkelijker en leuker!

ProGolf Link – Creëer en boek uw eigen groeps les pakket in Nederland
Met PGL kunt u in een paar klikken in heel Nederland een betaalbaar les pakket samenstellen dat voor u en uw gasten het beste is!
G4h pricing 4

U speelt nergens voordeliger!

Geniet van de (inter)nationale kortingen tot wel 50%!
G4H leden kunnen nu gebruik maken van kortingen tot wel 50% op meer dan 100 locaties in binnen- en buitenland! Speel met 2 personen voor de prijs van 1 of zelfs met 4 personen voor de prijs van 2!

G4h pricing 3

Score Beheer binnen handbereik

Golf4Holland App – scores direct bij NGF registreren
Scores invoeren voor 1-4 spelers met directe resultaten. Deel met met spelers en/of sociale media. Leden registreren direct bij de NGF; niet- leden op hun mobiele apparaat. Probeer het nu gratis!
G4h pricing 5

Introduceer golf bij familie en vrienden!

Familie Golf Toer – Een geweldige golf ervaring met familie en vrienden!
Voor iedereen die (nog niet) golft een geheel georganiseerde dag die in het teken staat van leren golfen, zowel technisch als mentaal, als op de baan waar u alles ervaart over spelen en speelplezier!
G4h pricing 6

Onbeperkt kosteloos NGF regelexamen oefenen

Oefen het NGF regelexamen en meldt u aan als u klaar bent!
Oefen online alle vragen die u op het NGF regelexamen kunt verwachten, met tekst en uitleg van alle antwoorden! Slaagt u steeds? Dan kunt u zich meteen aanmelden voor het NGF regelexamen bij Golf4Holland!

Tarieven

€39 p/jaar

18 jaar en jonger

€49 p/jaar

Van 19 t/m 28 jaar

€59 p/jaar

29 jaar en ouder

 • NGF Handicap Registratie

  Sinds 2001 hebben meer dan 30000 golfers hun Handicap bij Golf4Holland geregistreerd, gebruik makend van de Golf4Holland online systemen en app.

 • Mobiele App (iOS & Android)

  Met de Golf4Holland App registreert u scores voor max. 4 personen. Uw score kunt u direct bij de NGF registreren. U hoeft niets meer uit te rekenen. Daarnaast biedt de app ook nieuws en evenementen waar u zich voor kunt aanmelden. leer meer

 • MyGolf (Persoonlijke Pagina's)

  Uw eigen persoonlijk pagina's waar u uw persoonlijke gegevens, uw lidmaatschap en uw scores kunt beheren. Ook is er een overzicht van evenementen waar u zich voor aan kunt melden. En er is een overzicht van de Nieuwsbrieven. leer meer

 • U speelt nergens voordeliger!

  G4H leden kunnen nu gebruik maken van kortingen tot wel 50% op meer dan 100 locaties in binnen- en buitenland! Speel met 2 personen voor de prijs van 1 of zelfs met 4 personen voor de prijs van 2!

 • Golfles makkelijker en leuker!

  Via het systeem van onze partner ProGolf Link kunt u zelf uw golflessen op maat boeken. Waar en wanneer u wilt, en met wie u wilt. Gezellig met uw eigen groep en heel voordelig! Als lid van Golf4Holland maakt u kosteloos gebruik van dit systeem!

 • Helpdesk

  De vriendelijke experts van de Golf4Holland Help Desk voorzien u direct en deskundig van advies op het gebied van golfles plannen, NGF Regel Examens en NGF Handicap Registratie.

 • NGF voordelen

  De NGF biedt alle leden van Golf4Holland de mogelijkheid om deel te nemen aan het NGF Fairwaystrokes en de NGF Golf Academie

 • Wordt lid van meerdere golfclubs

  Registreer uw handicap via Golf4Holland en behoudt uw huidig lidmaatschap Ontdek hoe