Dirkshorn Open Series - Spring Edition

  • Speeldag: Zondag 12 Maart, 2017 - 08:30
  • Duur Wedstrijd: 1 dag
  • Inschrijfkosten: € 40,00
  • Greenfee: € 0,00
Full dirkshorn01
  • Start inschrijving: Maandag 16 Januari, 2017
  • Sluiting inschrijving: Zondag 12 Maart, 2017
  • Afzeggen voor: Zondag 12 Maart, 2017
  • Aantal holes per dag 18
  • Locatie: Dirkshorn (Dirkshorn, Noord-Holland)
  • Soort Wedstrijd: Fourball
  • Beschikbare plaatsen: 100 (total 100)
  • Handicap: Max. 20.0
Informatie kan gewijzigd zijn. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dirkshorn Open Series 2017
 

Spring Edition
Voor het 8e opeen volgende jaar organiseert Dirkshorn weer als vanouds de Dirkshorn Open Series. In Maart wederom de Spring Edition.

Opzet
De spelvorm is FBBB (Fourball Better Ball)

Tot een maximum van 100 deelnemers zal er in de ochtend tussen 0830 en 0900 uur gestart worden  Indien er meer dan 100 deelnemers zijn en minimaal 130 zijn zal de wedstrijd opgesplitst worden in twee wedstrijden.

Indien dit het geval is zal de eerste start om 0800 uur zijn. In deze ronde spelen de laagste handicappers strokeplay tegen par.
De tweede start zal dan om 1200 uur zijn, in deze ronde spelen de teams Stableford met handicap verrekening.

Wat kost het?
De kosten bedragen 40,- Euro per persoon indien je geen lid bent. Leden van Golfclub Dirkshorn betalen 20,- Euro per persoon.

Wat levert het op?
De prijzentafel is extreem goed gevuld met Ballen, Tassen, Dinercheques, Waardebonnen voor de shop en nog veel meer. De driving range en de koffie/espresso/cappucino/thee zijn na het inschrijven ook van het huis.Reden genoeg om mee te doen en mee te strijden.

Voor wie?
Voor de Single handicappers in Nederland die in maart vrij weinig te golfen hebben en niet zonder kunnen!

Stichting Golf4Holland is wettelijk verplicht informatie te verstrekken over en toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Door het gebruik van deze site accepteer je automatisch het gebruik aan deze cookies. Lees hier meer over ons privacy en cookie.